Zet je bedrijf in beweging met een Power Break

Kom in beweging! We weten allemaal dat het moeilijk is om tijdens de werkdag voldoende te bewegen. Laat ons u en uw personeel helpen!

Power Break

Een break met een topsporter: Anne Bavelaar

Anne is een topsporter en Nederlands kampioene moderne vijfkamp, en traint en concurreert de afgelopen 10 jaar op internationaal niveau. Ze merkte dat haar vrienden het moeilijk hadden om overdag actief te blijven. De lockdown en het werken op afstand hielpen niet en daarom wilde ze hen helpen zodat ze zich beter zouden voelen.

Anne: "Bij proeflessen hebben we gezien hoeveel energie iedereen krijgt van deze 15 minuten. Daarom zijn we begonnen met het aanbieden van Power Break. Het is voor een werkgever een prachtig gebaar om haar medewerkers Power Break aan te bieden, als alternatief voor de klassieke koffie break."

Power Break

Word klant en ontvang
1 maand gratis Power Break

Hoe leuk is het om samen met je collega’s in beweging te komen? Zo wordt de Power Break een contactmoment dat meteen de bloedsomloop stimuleert (en ook de productiviteit & inspiratie).

Als je vandaag klant wordt bij Carnisse Finance dan ontvang je gratis een maand lang Power Break van topsporter Anne Bavelaar.

Wil je meer informatie ontvangen? Plan dan hieronder een afspraak in.

Bekijk hier de volledige video met geluid >

 

Voor deze actie geldt: OP = OP

Maak uw bedrijf klaar voor de toekomst van Finance