Goed voor mekaar

U hebt personeel en natuurlijk wilt u alles voor uzelf en hen goed geregeld hebben. Er zijn onaangenamere verassingen dan dat je te laat je salaris krijgt of dat er een foutje in je loonstrook is geslopen. Helaas overkomt het mensen wel dat de verloning niet goed is geregeld.

PayRoll Accounting

Verrassingen

Als werkgever wilt u dus verrassingen voorkomen. Het is vervelend als een personeelslid te weinig betaald heeft gekregen, maar bedenk dat het nog veel onplezieriger is wanneer u erachter komt dat uw medewerker teveel loon heeft gekregen en u dit moet terugvorderen. Als deze situatie zich voordoet, kiezen werkgevers er regelmatig voor om de boel dan maar de boel te laten en zelf het verschil voor lief te nemen. Dat raakt uzelf dan in uw portemonnee.

PayRoll Accounting

Onder controle

Het is van groot belang dat uw salarisadministratie op en top geregeld is en dat alle bestaande regelgeving tijdig is bijgewerkt. Uiteraard draait het daarbij om een innige samenwerking tussen u en ons. Immers, zonder uw input is het onmogelijk om uw salarisadministratie up-to-date te houden. Samen houden wij uw salarisadministratie onder controle.

PayRoll Accounting

Efficiënt

Uw salarisadministratie bij ons is naadloos geïntegreerd met uw boekhouding, wat efficiënter werkt. De werkkostenregeling, rekenregels, het minimumloon en meer dan 150 cao’s worden automatisch up-to-date gehouden.

Of het nu gaat om uw DGA-salaris of medewerkers met nul-urencontracten, auto’s van de zaak of verlofaanvragen, alles is bij ons eenvoudig te regelen via uw eigen inlog. Uiteraard ondersteunen wij u hierbij en dienen wij u van advies.

Auto’s van de zaak worden in onze software bijgehouden en kunnen eenvoudig naar andere medewerkers worden doorgeschoven. Het is allemaal geïntegreerd en wordt automatisch in uw salarisadministratie en boekhouding bijgewerkt.

PayRoll Accounting

Onze handige app

U en uw personeel kunnen via ons portaal of met de handige app de loonstroken inzien, geheel AVG-compliant. Alle andere documenten als arbeidscontracten en jaaropgaven zijn altijd eenvoudig bij de hand. Verlof aanvragen, dat regelen uw medewerkers via de app. Goedkeuren gaat al even eenvoudig.

Maak uw bedrijf klaar voor de toekomst van Finance