Rob Stemmer

Ik ben Rob Stemmer, oprichter en eigenaar van Carnisse Finance. Ik zeg altijd gekscherend dat ik een echte boekhoudkop op mijn schouders heb, zowel qua uiterlijk als wat er zich daar binnenin afspeelt.

Uniek

Een van mijn gevleugelde uitspraken is dat ik ervan overtuigd ben dat iedereen dat ene echte unieke talent heeft. Sommigen zullen dit helaas nooit bij zichzelf ontdekken. Sporters als bijvoorbeeld Johan Cruijff of Diego Maradona, maar ook artiesten als Michael Jackson en Sean Connery hebben hun unieke gaven ontdekt en de wereld daarvan laten genieten. Ik kan iedereen van harte aanraden om buiten je comfortzone te treden en ook eens andere dingen te proberen.

Wat kenmerkt en drijft mij?

Nieuwsgierigheid: ik heb altijd het ‘hoe en waarom’ willen weten, niet zomaar accepteren dat iets altijd ‘zo’ wordt gedaan en dat het niet anders/beter kan. Ambitie: ik wil iets bereiken, keer op keer, al is het soms maar iets kleins, iets waarop ik trots kan zijn. Plezier en humor: een dag niet gelachen is een dag niet geleefd. Op de vraag wat ik in mijn koffie wil, antwoord ik graag: “cafeïne”!

Erik Krasser

Ik ben Erik Krasser, partner bij Carnisse Finance. Mijn motto is: “Well done is better than well said” (Benjamin Franklin).

Uniek

De rode draad in mijn werkzame leven is administratie en controlling. Ik heb ruim 25 jaar bij vele organisaties de administraties en controlling mogen opzetten, voeren en verbeteren.

Wat kenmerkt en drijft mij?

Mijn plezier en voldoening in het werk haal ik uit mijn nieuwsgierigheid naar en betrokkenheid bij onze klanten. Ik vind mijn uitdaging in goede resultaten neerzetten voor onze klanten, zonder het onnodig ingewikkeld te maken. Cijfers zijn voor velen lastig en niet leuk. Ik maak het graag mijn missie om administraties en rapportages voor iedereen begrijpelijk te maken; eerder ben ik niet tevreden.