Rob Stemmer

Ik ben Rob Stemmer, oprichter en eigenaar van Carnisse Finance B.V.. Ik zeg altijd gekscherend dat ik een echte boekhoudkop op mijn schouders heb, zowel qua uiterlijk als wat er zich daar binnenin afspeelt.

Uniek

Een van mijn gevleugelde uitspraken is dat ik ervan overtuigd ben dat iedereen dat ene echte unieke talent heeft. Sommigen zullen dit helaas nooit bij zichzelf ontdekken. Sporters als bijvoorbeeld Johan Cruijff of Diego Maradona, maar ook artiesten als Michael Jackson en Sean Connery hebben hun unieke gaven ontdekt en de wereld daarvan laten genieten. Ik kan iedereen van harte aanraden om buiten je comfortzone te treden en ook eens andere dingen te proberen.

Wat kenmerkt en drijft mij?

Nieuwsgierigheid: ik heb altijd het ‘hoe en waarom’ willen weten, niet zomaar accepteren dat iets altijd ‘zo’ wordt gedaan en dat het niet anders/beter kan. Ambitie: ik wil iets bereiken, keer op keer, al is het soms maar iets kleins, iets waarop ik trots kan zijn. Plezier en humor: een dag niet gelachen is een dag niet geleefd. Op de vraag wat ik in mijn koffie wil, antwoord ik graag: “cafeïne”!