Anders dan een accountant

Waarom kiezen voor onze Finance Audit? Omdat wij ons – anders dan een accountant – richten op details. Wij kijken net dat stukje verder dan gebruikelijk.

Finance Audit

Details en signalering

Waar kan ik geld besparen of terugverdienen? Het is een veelgestelde vraag van onze klanten. Ook weten waar u geld zou kunnen besparen of terugverdienen? Dan biedt onze Finance Audit uitkomst. Bij de Finance Audit kijken we of betalingen mogelijk dubbel zijn uitgevoerd. U wilt natuurlijk voorkomen dat een factuur dubbel is geboekt.

Daarnaast kijken we ook of er sprake is van gemiste en teveel betaalde BTW en kijken we of er mogelijk sprake is van één of meerdere gevallen van fraude.

Finance Audit

Onze werkwijze

Tijdens een kick-off meeting bespreken wij het opgestelde plan van aanpak met u. Na de kick-off extraheren wij de benodigde data uit uw administratie. Tijdens de Finance Audit lichten wij de gehele administratie door op mogelijke fouten. Hebben wij de analyse afgerond? Dan ontvangt u vanuit ons een auditrapport waarin wij u adviseren tijdens een gesprek. Natuurlijk gaan wij veilig en vertrouwelijk met uw gegevens om, geheel volgens de AVG-richtlijnen.

Finance Audit

No Cure? No Pay!

Carnisse Finance biedt de Finance Audit aan op basis van no-cure-no-pay. Dat is volgens ons dan ook de manier om u te overtuigen te kiezen voor Finance Audit. Komt er niets uit onze Finance Audit? Dan betaalt u ook niets. Ook andere tariefconstructies behoren tot de mogelijkheden. Hierover gaan wij graag met u in gesprek.

Behoefte aan meer informatie of heeft u interesse in onze Finance Audit? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een afspraak. Op zoek naar een andere dienst op financieel gebied? Kijk dan even op onze website of vraag telefonisch naar onze diensten.

Maak uw bedrijf klaar voor de toekomst van Finance