Taxes

Leuker kunnen we het niet maken. In het algemeen gaat dat vaak op, maar niet altijd.

Taxes

Leuker maken?

Als volk hebben wij behoefte aan een overheid, infrastructuur, ziekenhuizen, scholen, brandweer en politie om zomaar eens een paar zaken te noemen die ons allen tot nut zijn. Dat belastingheffing daarmee een noodzakelijk kwaad is, weten en accepteren we allemaal. Meer belasting betalen dan nodig is, dat willen geen van allen natuurlijk.

Kunnen wij het daarmee voor u leuk maken? Vaak niet maar soms wel. Dat moment komt echter vaak achteraf, wanneer wij een Second Opinion geven en ons soms Winston voelen die met een enorme cheque aanbelt. Onze klant voelt zich dan de ontvanger van die cheque. Voor beiden betekent dit dan een enorm geluksmoment. Dat geluksmoment gaat helaas ook gepaard met het besef dat er in het verleden dingen verkeerd zijn gegaan, waardoor u teveel belasting hebt betaald. Het had natuurlijk niet zover hoeven komen.

Taxes

Second opinion

Als onderdeel van onze diensten kunnen wij al uw belastingaangiftes voor u verzorgen. Wij kunnen u echter ook een Second Opinion geven of met onze Finance Audit mede uw omzetbelasting tegen het licht houden.

Belastingzaken die wij voor regelen en waarover wij u adviseren zijn:

Omzetbelasting
Loonbelasting
Vennootschapsbelasting
Inkomstenbelasting
Dividendbelasting
Kansspelbelasting

Maak uw bedrijf klaar voor de toekomst van Finance